Megrendelés és kiszállítás menete

Szolgáltatásunkat egyelőre négy körzetben lehet elérni:

1-es körzet: 1172-es irányítószámmal rendelkező szállítási címek (Cinkotai út, Tarcsai út, hatvani vasútvonal közti terület).Itt minden hétköznap délután szállítunk 4 és 8 óra között.

1-es körzet

BOCITEJ 1-es szállítási körzet nagyobb térképen való megjelenítése

2-es körzet: Péceli út és Pesti út kereszteződésétől kifelé a városhatárig, plusz észak felé a vasútvonalig terjed. Itt keddtől szombatig reggel szállítunk, fél 7-ig mindenki megkapja a rendelését.

2-es körzet

BOCITEJ 2-es szállítási körzet nagyobb térképen való megjelenítése

3-as körzet: Rákoskeresztúr, Rákoshegy, Helikopter lakópark, Madárdomb. Itt keddtől szombatig reggel szállítunk, fél 7-ig mindenki megkapja a rendelését.

3-as körzet

BOCITEJ 3-as szállítási körzet nagyobb térképen való megjelenítése

4-es körzet: Mátyásföldön, Cinkotán, a HÉV vonaltól délre, a Sárgarózsa utcáig. Itt minden hétköznap délután szállítunk 4 és 8 óra között.

4-es körzet

BOCITEJ 4-es szállítási körzet nagyobb térképen való megjelenítése

Nagyobb tétel esetén más területre is kiszállítunk, de ezt a telefonos ügyfélszolgálatunkon kell jelezni.

Minden kiszállított csomag mellé egy elszámoló papírt kap a megrendelő, ami tartalmazza az aktuális rendelést, így mindig tudja a megrendelő, hogy milyen összegnél tart a számlája.

Kiszállítás és fizetési módok:

A kiszállítást hűtőberendezéssel ellátott kisteherautóval végezzük, kollégánk az Ön kerítésére akasztja a megrendelt mennyiségű tejet, vagy egyéb árut.

Rendszerünk minden hónap utolsó napján összegzi a hónap megrendeléseit, és automatikusan küld egy e-mailt a megrendelőnek, amiben szerepel az adott hónapban megrendelt áruk végösszege. Ezt esti kiszállítás esetén a következő kiszállításkor személyesen tudja rendezni tejfutárunkkal, reggeli kiszállítás esetén a hónap elején egy meghirdetett napon megyünk elszámolni, vagy körzettől függetlenül lehet választani átutalást is. Aki nem adott meg e-mail címet, az telefonon érdeklődhet az összegről. Online felhasználóink a honlapunkon való bejelentkezés után "Rendelések megtekintése" menüpont alatt bármikor lekérdezhetik egy tetszőleges időszakra szóló megrendeléseit, azok összegét.

Kérjük Önt, ha nincs szüksége a megrendelt árura (pl. elutazik nyaralni), azt jelezze nekünk, mivel a kiszállításkor az áru átvételéről nincs visszajelzésünk, így az esetleges nem lemondott árut is kénytelenek vagyunk kiszámlázni.

Rendelési határidők körzetenként:

1-es és 4-es körzet: szállítási nap előtti nap déli 12 óráig (pl.: szerda estére szeretne rendelni, akkor kedd délig kell leadni a rendelést).

2-es és 3-as körzet: szállítási nap előtt 2 nappal déli 12 óráig (pl.: szerda reggelre szeretne rendelni, akkor hétfőn délig kell leadni a rendelést).

Rendelését leadhatja előre akár 60 napra is, vagy adhat állandó megbízást is. Például hétfőre és csütörtökre kér 4-4 liter tejet, és csütörtökre még fél kilogramm túrót is. Ezt a rendelés lemondásáig minden héten szállítjuk.
Rendelni lehet telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36-1/253-56-19, +36-30/990-78-17), e-mailben (rendeles@bocitej.hu), de a legegyszerűbben ezen a honlapon regisztrálva és egy naptárat kitöltve.
A rendelésein a rendelési határidőig bármikor módosíthat, vagy le is mondhatja őket.

Mi alapvetően az önök megrendelésére alapozva kapjuk meg az árut, hogy mindig friss legyen a kiszállított termék. Egy kevés raktárkészlettel azért rendelkezünk. Ha kifutna az időből rendelésével, még érdemes telefonon érdeklődni, mert lehetséges, hogy helyi raktárunkból ki tudjuk szolgálni.

Cégünk rugalmas próbál lenni, ezért ha extra igénye van (pl. reggel hattól már nincs otthon, vagy más árut is szeretne rendelni, ami nincs a listánkon), azt nyugodtan jelezze felénk, megpróbáljuk teljesíteni.